ПОСТЪПКА ЗА ПРИМЕР

Дни преди Великден искаме да Ви разкажем за една доблестна постъпка.  На 7 април Ивелина Георгиева – служител в Средно училище „Климент Охридски“, открива сумата от 4000 лв. и ги предава в полицията, като предварително сама е потърсила възможност да открие човека, загубил парите си. Открила е камерата, на която се е запаметила случката, записала е регистрационния номер на автомобила, от който слиза жената, изгубила парите. 

Действията на Ивелина Георгиева са спомогнали за бързото откриване на  притежателката на сумата Мария Живкова. Споделяме с Вас част от благодарственото писмо на Мария, получено в училищната поща.

„С това писмо исках просто да споделя, че имате в обкръжението си един ЧЕСТЕН, ДОБЛЕСТЕН и ДОБЪР ЧОВЕК.  С пожелание срещу тези светли великденски празници да е светло в душите ни и доброто да е заразно.  Изпращам  здраве и усмивки на целия Ви екип.“ 

Екипът на СУ „Свети Климент Охридски“ гр. Добрич Ви желае Чудото на празника да освети пътя Ви и нека винаги  носим човещината в себе си!