УСПЕШНО ЗАВЪРШВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ „ФАМИЛИЯ ОХРИДСКИ”

С много награди и положителни емоции изпращат учебната година художниците на Фамилия Охридски.

През тази трудна година, на фона на тревожни новини и статистики , децата показаха, че се опитват да преодолеят негативни мисли и  преживявания чрез изкуството. С много сериозно участие и успех се проведе първото издание на НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ „ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИЗКУСТВО”. Състезанието протече в три кръга. Деца от Добрич са класирани на призови места  и в трите кръга.

Втора награда за Кристияна Костадинова от четвърти клас. Със специални адмирации от състава на Национална изпитна комисия и четвърта по резултат е Радомира Момчева.

Кристияна и Радомира са носители и на много други награди в областта на изобразителното изкуство.

Представяме и наградени ученици в Национален конкурс” България в картини и слово” – Иванина Василева, Габриела Георгиева.

На Национален пленер „Традиция, екология и творчество” град Пловдив  са отличени с награди Жаклин Братоева –   втора награда, Габриела Георгиева и Перун Василиев от седми клас с поощрителни награди.

Десислава Йонкова и Айлин Исуф представят отлично нашето училище на Престижния и утвърден Фолклорен събор „Заблеяло ми агънце” – град Велико Търново.

Радваме се на успехите на артистичните таланти и пожелаваме усмихнато и щастливо лято на всички, заредено с много слънчеви емоции и  надежди!