Празничен концерт

Благодарим на всички участници в концерта за професионализма, който показаха, макар и още ученици! Благодарим на ръководителите на състави: Николай Манев, Асенка Кулева, Светлин Куцаров, Гергана Димитрова, Милена Пеева, Борислав Капитанов, Атанас Капитанов, Галина Гешева, Габриела Павлова, Миглена Георгиева, Христо Христов, Димитър Димитров, Велин Великов, Стефка Василева! Благодарим на всички колеги, които са неотлъчно до изпълнителите в помощ на техните ръководители! Благодарим на всички, които помогнаха при организацията на този концерт! Благодарим ви!
Целта на благотворителния концерт бе да се осигурят средства за изграждане в училището на Образователен център по природни науки и математика. За него СУ „Св. Кл. Охридски” спечели конкурс на фондация „Америка за България“ на стойност 200 000 лева. В създадените нови кабинети по физика, химия, биология и математика ще бъдат използвани най-новите достижения на техниката и образователните технологии. В коридорите и фоайетата ще се обособят пространства, в които децата ще общуват, четат, ще осмислят свободното си време Логото и дизайнът на проекта са дело на преподаватели и ученици от профил „изобразително изкуство“. За осъществяването на проекта фондацията осигурява 150 000 лв., но, за да стане проектът реалност е необходимо училището да осигури останалата част от средствата. Концерт бе символ именно на благотворителността на учители, ученици, родители, общественост.
Със събраната сума от концерта и благотворителния бал: 6245 лева и 50 стотинки, се поставя началото на кампанията по набиране на средствата за дофинансиране на осъществяването на образователния център в училище.
Даряваме нашия талант и благодарим за вашата съпричастност, за вашата инвестиция в нашите идеи!

Меглена Кунева

Шиници

Тракийски танц

Гайдарска група, Инструментална група

Вокална група

Детски тракийски танц

Хип-хоп танц

Вечеряй Радо

Детство мое

Брас бенд

Завръщане

Видео