Официално представяне на нашите младши посланици на ЕП

Младшите посланици на ЕП официално представиха „Програма за училища посланици“.
Събитието се състоя в конферентна зала, със съдействието на комплекс „Изида“. То беше организирано  и проведено изцяло от учениците, под ръководството на старшите посланици – Г. Димитрова, К. Вълкова и Г. Тодорова.
Младшите посланици се представиха поименно като споменаха и своите интереси и възгледи. Водещите на събитието направиха преглед на дейностите, които младежите са реализирали до момента. Разгледаха някои от проектите в града, които са реализирани с европейски средства и са оказали положително развитие на град Добрич. Също така споделиха и какво са планирали в близко бъдеще, като най-скорошното събитие е европейски благотворителен коледен базар.
От Областен информационен център-гр. Добрич също уважиха събитието като представиха възможни програми за ученици, финансирани от ЕС.
Младшите посланици работят активно по набелязани от самите тях дейности още от м. септември, когато бяха одобрени да бъдат част от Програмата. Откриването беше част от дейностите по разпространение пред родители и общественост. Учениците гордо се представят като активни и будни граждани на Европейския съюз.