Награда от Книговище.бг

По повод Деня на народните будители учениците от III „б“ клас съвместно със своите родители и учители участваха в онлайн игра и спечелиха безплатен абонамент към онлайн платформата „Книговище.бг“.
Целта на платформата бе насърчаване на осмислящото четене в дните на есенната ваканция.

Условието на играта беше за периода от 30 октомври до 2 ноември, учителите да успеят да регистрират и мотивират своите ученици да попълнят поне 15 въпросника към прочетени книжки в платформата.
Родители и ученици от III „б“ клас с огромно желание и устрем за победа са приели предизвикателството, отправено от техните учители и за три дни са попълнили 69 въпросника и са спечелили 675 точки, с което се пребориха за един безплатен годишен абонамент от общо 30 за учебната 2020/2021 година.
„Щастлива съм, че точно на този празник успяхме да запалим у децата любов към словото и искрата на любознанието. Четенето е онова невидимо градене, което ни претворява от съвкупност индивиди в един народ. Започва нашето пътешествие в „Света на книгите“ и съпътстващите го състезания и предизвикателства в прекрасната онлайн платформа „Книговище.бг. Благодарим и на нейните създатели за дарението, което направиха на класа ни“, сподели Д. Петрова (класен р-тел).