Коледни концерти за малки от големи

По Коледа стават чудеса!
Ами да! Малки коледни чудеса сътвориха възпитаници на нашето училище, за да направят още по-очакван и вълнуващ празника за малчуганите от детските градини 12, 18, 24, 25, 26 и нашата Подготвителна група.


На 11. и 12.декември в обновената и украсена като в приказките Концертна зала посрещнахме нашите нови приятели от детските градини , за да ги зарадваме с Коледен концерт, предназначен специално за тях.
Залата и в двата дни бе препълнена и озарена от искрящите очички на малчуганите, дошли да се порадват на изпълненията на порасналите.

Докоснахме сърцата на всички – деца и учителки от детските градини. С много радост и приятни емоции бе съпроводено всяко от изпълненията на нашите талантливи деца. С много песни, танци и игри, Коледните концерти зарадваха гостенчетата, които научиха за
музикалните инструменти, на които свириха по-големите ни ученици.

Вярваме, че сред публиката ще бъдат открити и новите ни бъдещи талантливи ученици!
И като на гости, малчуганите получиха малки подаръци от любезните домакини-четвъртокласниците. В торбичката за всяко дете се усмихваше, ръчно изработено с много любов, еленче с близалка за да е сладък празника. Всяка група от детските градини получи и Коледен венец, за да украси стаята в детската градина.

За всички беше удоволствие да се забавляват и да открият новите си приятели в СУ „Св. Климент Охридски“.