Кметът откри учебната година в училището по изкуствата в Добрич

Кметът Йордан Йорданов бе гост на тържеството по откриването на новата учебна година в училището по изкуствата в Добрич СУ „Св. Кл. Охридски“. „През годините училище „Климент Охридски“ винаги е било гордост, не само на Добрич, но и на цяла България“, каза в приветствието си кметът. Той се обърна към учениците с думите: „Мили деца, знайте, че имате подкрепата на вашите учители. И още повече – имате невероятната подкрепа от вашите учители, родители, обществото. Няма да се предавате пред нищо. Никога не сломявайте глава. Винаги се изправяйте и знайте, че винаги ще има някой зад вас и винаги трябва да се борите. Поставяйте си цели в живота. Дори и да не ги постигнете първия път знайте, че ще успеете. Ще успеете, защото всички ние сме горди с вас. Горди сме, че сме добричлии, още повече сме горди, че сме българи. Пожелавам ви един прекрасен светъл празник. Продължавайте да радвате своите родители и учители. Е един ден ще ви чакаме тук да ни помагате да развиваме град Добрич и България. Успех!“

september-15-2

И обяви, че тази учебна година училище „Климент Охридски“ посреща 1 040 ученици. „Училището е отворено за всички деца и предоставя равни възможности за образование. Нека сме щастливи и здрави. На добър час!“, пожела Манева, която встъпи в длъжност в началото на август.

Възпитаниците на СУ „Св. Кл. Охридски“ поздравиха гостите с изпълнения на Биг бенда на училището и поп изпълнители, възпитаници на преподавателя по поп джаз Милена Пеева.