„Бъдете внимателни на пътя“ призоваха учениците ни

Една обща кауза обедини ученици и учители на една сцена. Идеята и организацията, започнаха от четири единадесетокласнички , които се обединиха в подкрепа на пострадалите в катастрофата на бул. „Русия“ – Нелиса и Емо.
Заедно – Михаела, Теодора, Татяна и Марина от 11 клас, организираха концерт, който имаше за цел – както да помогне на двамата младежи, така и да апелира всички присъстващи да бъдат по-внимателни на пътя. Участие в концерта взеха редица талантливи деца от училището по изкуства с ръководители: Н. Манев, А. Кулева, М. Евгениева, Б. Капитанов, М. Димитрова, Д. Димитров, М. Пеева, Г. Гешева, Г. Павлова. Директорът на училитещето – Петя Георгиева прие идеята и помогна за реализацията й. Гергана Димитрова – преподавател по хореография, също оказа голяма помощ на момичетата в подготовката на събитието. Средствата от концерта на 17.10, бяха предадени на родителите на пострадалите младежи.

Учениците съветват: „Бъдете внимателни на пътя!“ чрез покани за събитието, изработени от самите тях.
Вижте галерия от събитието по-долу.

Припомняме, че малко след катастрофата, ученици и учители организираха кампания за набиране на средства в подкрепа по възстановяването на двамата младежи, които също бяха предадени на родителите им.