БЛЕСТЯЩО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИНАЛА НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ „МОЯТА РОДИНА“

На 20.04.2019 г. в град Стара Загора се проведе финалния етап на Националното състезание по история „Моята родина“. Нашите малки родолюбци се завърнаха с 5 медала:
ЗЛАТНИ МЕДАЛИ :
Вая Нуси – III „б“ клас, Петя Петрова – III „a“ клас, Виктор Кара- III „б“ клас
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ : Кристиян Каменов – I „д“ клас
БРОНЗОВ МЕДАЛ : Грациела Герасимова – II „б“ клас
СЕРТИФИКАТ ЗА ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ- IV място:
Дарина Янкова – II „д“ клас и Виктор Желязков – IV „a“ клас

В престижното състезание са взели участие над 280 ученици от I до XII клас на цялата страна. Освен задълбочени знания по история учениците се състезаваха и за време, което направи надпреварата изключително трудна и оспорвана. Финалът може да се нарече „шампионско състезание“, защото в него участват само ученици, покрили редица критерии – участие във всички кръгове и завоювани златни медали от тях; скоростно решаване на тестовете и участие в миналогодишните етапи на състезанието.
Зад големия успех на нашите възпитаници стои огромната подкрепа и положен труд на преподавателите – Ваня Иванова, Анета Радева, Керанка Цачева и помощта на Светлана Николова, родителите, а също любовта към България и към знанието на нашите деца.
За пореден път доказахме, че освен в изкуството, в училището ни се получават солидни знания в общообразователната подготовка.